Top
 

Restaurant Scheveningen

Strandrestaurant De Waterreus

Bent u op zoek naar een restaurant in Scheveningen om heerlijk te dineren? Of wilt u in contact komen met een restaurant in Scheveningen waar u met uw bedrijf een bedrijfsdiner kunt organiseren? Dan bent u bij restaurant de Waterreus in Scheveningen aan het juiste adres! Strandtent de Waterreus is al sinds jaar en dag gelegen aan de immens populaire Scheveningse Boulevard. Dicht in de buurt van de iconische vuurtoren kunt u bij ons genieten van overheerlijk voedsel en een uitgebreide drankcollectie. Het typerende uitzicht over de Noordzee zorgt ervoor dat u een goede avond tegemoet gaat bij strandrestaurant de Waterreus in Scheveningen. Meer weten over de mogelijkheden bij ons restaurant Scheveningen? Lees dan snel verder!

De legende van restaurant De Waterreus in Scheveningen

Ons restaurant in Scheveningen heeft haar naam te danken aan de legende van de Waterreus. Vroeger ging het verhaal dat er een man was die gedoemd was om zijn gehele leven door te brengen in de zee. Een jong meisje werd iedere dag op pad gestuurd om te vissen. Zij had als taak voedsel te verzamelen zodat haar familie daar ’s avonds van kon eten. Uiteindelijk werd zij verliefd op de Waterreus die haar enorme ladingen vis bracht. Hij hielp haar bij de onmogelijke taak om op wilde wateren op vis te jagen. Als restaurant Scheveningen genaamd de Waterreus zijn wij daarom erg trots om deze mooie naam te dragen.

Arrangementen bij restaurant Scheveningen

U kunt in ons restaurant Scheveningen profiteren van onze onderscheidende arrangementen. Of u nu een evenement wilt organiseren voor uw familie, collega’s of vrienden, u kunt altijd rekenen op de Waterreus in Scheveningen. Onze arrangementen zijn zeer uitgebreid en bieden daarom voor iedereen wel wat. Onze reguliere arrangementen bestaan vooral uit ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. Ook een heerlijke BBQ in de zomer of een gezellige high tea is mogelijk bij strandrestaurant de Waterreus in Scheveningen. Wij zullen er alles aan doen om uw arrangement zo vlekkeloos te laten verlopen en u van uitstekend voedsel te voorzien.

Bedrijfsuitje of zakenlunches bij restaurant De Waterreus in Scheveningen

Ook voor een bedrijfsuitje Scheveningen of zakenlunches kunnen wij u van dienst zijn. Met onze zakelijke arrangementen kunt u namelijk profiteren van de scherpe prijzen van restaurant Scheveningen in combinatie met overheerlijk eten. Groepsarrangementen of bedrijfsuitjes zijn ons niet ongewoon, dus u kunt met enorme groepen bij ons terecht. Wilt u bij ons vergaderen of een borrelarrangement afnemen? Dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Een restaurant in Scheveningen waar u met ieder soort gezelschap terecht kunt is te vinden bij de Waterreus.

Ervaren personeel bij ons restaurant in Scheveningen

Indien u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw vrijgezellenfeest, bruiloft of ander soort feestje, verwelkomen wij u ook graag. Jaarlijks hosten wij meerdere feestjes waardoor ons personeel hier veel ervaring mee heeft. Daarom komen wij ook graag met u in contact wanneer u een restaurant Scheveningen zoekt om een leuk feestje te houden.

Kom met restaurant Scheveningen in contact

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen als restaurant in Scheveningen? Of wilt u meer weten over de tarieven van de verschillende arrangementen? Dan komen wij graag met u in contact! Restaurant Scheveningen zorgt ervoor dat u duidelijkheid krijgt over alles waar u vragen over heeft.

De Waterreus, het gezelligste restaurant Scheveningen aan de Boulevard

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief