Top
 

Spel workshops

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft flitz-events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de kust van Scheveningen, waarin de teambuilding spirit hoog staat!

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden!

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.

De kracht van Expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 24,50 p.p

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Deluxe

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Van 12 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Expeditie Robinson Deluxe scheveningen4

Prijs vanaf € 25,00 p.p

rat

Wie is de rat

Het Wie is de Rat spel bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad en vervul je diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar… één van je teamleden is de rat en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en teamspirit ben je in staat om de rat te ontmaskeren. De vraag is, wie kun je vertrouwen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 3 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 29,50 p.p

volleybal

Beachcamp parcour

Op het strand bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei leuke beachgames. Voor uw beachkamp kunt u kiezen uit 4 verschillende onderdelen kiezen: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beachhockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Begeleider apart bij te boeken.

Prijs vanaf € 17,50 p.p

wereldbol

Wereldbol

Een wereldbal is een twee meter grote opblaasbal waarmee het team een parcours met verschillende hindernissen aflegt. Dit klinkt simpeler dan het is, want één van de teamleden dient boven op de bal plaats te nemen!

Prijs per wereldbol € 99,00 p.p

Escape Room Scheveningen 

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN.
DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID.
WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Escaperoom-scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

escaperoom-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-The-Mummy  

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan de tocht voor te zetten, opzoek naar een andere uitgang. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: deze plek was niet voor niets afgesloten!

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.Accepteren jullie de missie?

Coming-Soon-bw

Pirates-of-the-caribean-escaperoom            

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dek schrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek! schrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze

Coming-Soon-bw

Prijzen en reserveren bij escaperoom Scheveningen 

Prijzen 

 • Groep van 8 € 15,- p.p.
 • Groep van 7 € 17,- p.p.
 • Groep van 6 € 20,- p.p.
 • Groep van 5 € 20,- p.p.
 • Groep van 4 € 25,- p.p.
 • Groep van 3 € 30,- p.p.
 • Groep van 2 € 35,- p.p.

Reserveren 

 • Reserveren kan online (24/7) en telefonisch (tijdens kantooruren)
 • Na reserveren ontvang je een bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze bij de ongewenste email terecht komt, controleer dan de spam box van je mail.

Betaling 

 •  Contant of met pin
 •  Het bedrag moet in één keer worden voldaan. Gesplitst of per persoon betalen is dus niet mogelijk.
 •  Betalen kan op factuur, deze moet uiterlijk drie dagen voorafgaand aan de gereserveerde datum zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden 

 •  Annuleren voor één kamer is kosteloos tot 48 uur van te voren. Een annulering voor twee of meer kamers is kosteloos tot 96 uur van te voren.
 • Bij een annulering buiten de kosteloze annuleringstermijn wordt 50% (per gereserveerd tijdslot) in rekening gebracht.
 • Niet komen opdagen en niet annuleren: het volledige bedrag wordt in rekening gebracht.
 •  Annuleren kan via de mail. Je krijgt de annulering van ons bevestig

Alle prijzen zijn exclusief tenzij anders aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief