Top
 

Sportieve workshops

powerboat te Scheveningen, powerboat varen Scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen3

Rib Powerboat

Eén van de snelste speedboten van Nederland ligt in de haven van Scheveningen. Stap in voor een onvergetelijke trip op de Noordzee, met een snelheid van 80 km per uur over het water. Minimaal 6 personen per boot. Tijdsduur 30 min.

Ribvaren

Prijs vanaf
€ 39,50 p.p

kite

Powerkiten

In deze workshop ga je met zijn allen het strand op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kan zowel jong als oud de kites besturen. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 21,50 p.p

golf

Boeren beach golf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden! Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 22,50 p.p

solex

Solex

De Solex, helemaal terug van weggeweest! Gezellig met z’n allen op een elektrische Solex door Scheveningen en Den Haag toeren. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 29,50 p.p

segway

Segway

Geruisloos en zonder enige moeite door de duinen of over de boulevard rijden, langs alle culturele pareltjes die Den Haag en Scheveningen u te bieden hebben. Een unieke belevenis. Alvorens wij aan de tocht beginnen krijgt u een Segway Training van 15 minuten. Iedereen kan in no-time op de Segway rijden! Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 60,00 p.p

 

summer games

Crazy Summer Games (Beach Games)

Vrijgezellenarrangement

Is een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Prijs vanaf
€ 23,50 p.p.

 

 

 

Alle prijzen zijn exclusief tenzij anders aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief