Top
 

Actieve workshops

steps

Steptocht

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere kickbike steps? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 29,50 p.p

fietsen

Fietstocht

De Waterreus organiseert informatieve en originele fietstochten door Den Haag en Scheveningen. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en ook oranje stad met zijn bekende gebouwen en enorme geschiedenis! Scheveningen: vanaf 10 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleiding. Den Haag: vanaf 10 personen. Tijdsduur 4 uur. Inclusief drankje en versnapering. Inclusief begeleiding.

Prijs vanaf € 29,50 p.p

wandelen

Wandeling

Wandelen door oud-Scheveningen? Naar de vuurtoren? Samen met collega’s alle bijzondere plekjes verkennen? In deze wandeling ontdekt u het eigen verhaal van Scheveningen. Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 15,00 p.p

skating

Skate/Longboard

Op snelle inline-skates of een stoer longboard door bruisend Scheveningen! Onder begeleiding leert u naast skaten/longboarden Scheveningen kennen. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 25,00 p.p

nordic walking

Nordic Walking

Gewoon gaan lopen met stokken is simpel. Echter om de juiste techniek van NordicWalking onder de knie te krijgen en voor het uiteindelijk gewenste effect is professionele begeleiding nodig. Wist u dat u bij juiste uitvoering van deze techniek 90% van uw spieren gebruikt? Kortom, een uitstekende work-out samen met uw vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 7,50 p.p

city

City Challenge

Met jouw bedrijf of groep de strijd aangaan tijdens de Teambuilding City Challenge. Dat is een echte uitdaging. De Challenge is een mix van teambuiding en een vleugje cultuur van Scheveningen, Den Haag of stad naar keuze. De groep wordt verdeeld in teams van ongeveer 8 personen die de strijd met elkaar aangaan.

Na een korte introductie van het spel en de opdrachten gaan de teams aan de slag. De deelnemers krijgen een kaart met de beschrijving en de benodigde materialen. Elk team staat voor een drietal uitdagingen: samen met het team de route en strategie bepalen, zo veel mogelijk waypoints bereiken, en d.m.v. ruilhandel het beginvoorwerp ruilen voor een zo waardevol mogelijk voorwerp. In het kort. Alle inspanningen zijn niet voor niets want voor het winnende team is er een prachtige prijs.

  • Stap 1: Met het team de kaart in orde maken, de route en strategie bepalen
  • Stap 2: Op zoek naar de verschillende waypoints. Twee waypoints zijn verplicht waar er speciale teambuilding spellen worden gedaan.
  • Stap 3: Maak foto’s als bewijs dat je een waypoint gevonden hebt en stuur deze naar het speciale City Challenge nummer
  • Stap 4: D.m.v. ruilhandel het object ruilen voor een item van meer waarde

Seizoen:
Maart t/m Oktober

Duur:
De Teambuilding City Challenge duurt 120 minuten en kan naar wens worden uitgebreid.

Locatie:
In overleg te bepalen

Kledingsadvies:
Houd rekening met de buitentemperatuur en de weersvoorspellingen. Voor het beste comfort zijn wandelschoenen het advies.

Aantal:
Een minimum van 25 personen en maximum van 200 personen.

Leeftijd:
Voor iedereen in goede gezondheid.

Prijs vanaf € 22,50 p.p

Alle prijzen zijn exclusief tenzij anders aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief