Top
 

Spel workshops

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging en is 1 van de spel workshops die mag niet ontbreken op het strand van Scheveningen. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft flitz-events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson.

 

Het is de ultieme overlevingsspel aan de kust van Scheveningen, waarin de teambuilding spirit hoog staat!   Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. De kracht van Expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef!

Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson! Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 24,50 p.p

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Deluxe

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Dit is de meest uitgebreide workshop van alle spel workshops op het strand van Scheveningen. Wilt u deze geweldige middag afsluiten met een bbq?

Van 12 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 25,00 p.p

rat

Wie is de rat

Wie is de Rat bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad en vervul je diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar… één van je teamleden is de rat en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en teamspirit ben je in staat om de rat te ontmaskeren. De vraag is, wie kun je vertrouwen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 3 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 29,50 p.p

volleybal

Beachkamp parcour

Op het strand van Scheveningen bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei leuke strandactiviteiten. Voor uw beachkamp kunt u kiezen uit 4 verschillende spel workshops kiezen: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beachhockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Deze activiteiten zijn ideaal voor een teambuilding dag. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Begeleider apart bij te boeken.

Prijs vanaf € 17,50 p.p

wereldbol

Wereldbol

Een wereldbal is een twee meter grote opblaasbal waarmee het team een parcours met verschillende hindernissen aflegt. Dit klinkt simpeler dan het is, want één van de teamleden dient boven op de bal plaats te nemen! Dit is misschien wel een van de lastigste activiteit van onze spel workshops.

Prijs per wereldbol € 99,00 p.p

Escape Room Scheveningen 

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN. DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Escaperoom-scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

escaperoom-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-The-Mummy  

 team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan de tocht voor te zetten, opzoek naar een andere uitgang. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: deze plek was niet voor niets afgesloten! Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.Accepteren jullie de missie?

Pirates-of-the-caribean-escaperoom            

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dek schrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

 Coming-Soon-bw

Alle prijzen zijn exclusief tenzij anders aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief