Top
 

Sportieve workshops

Sportieve workshops

powerboat te Scheveningen, powerboat varen Scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen3

Rib Powerboat

Voor een sportieve workshop stapt u in eén van de snelste speedboten van Nederland ligt in de haven van Scheveningen. Stap in voor een onvergetelijke trip op de Noordzee, met een snelheid van 80 km per uur over het water. Minimaal 6 personen per boot. Tijdsduur 30 min.

Ribvaren Scheveningen Powerboot Scheveningen

Prijs vanaf
€ 39,50 p.p

Power kiten Scheveningen, Kiten Scheveningen, powerkiten scheveningen

Powerkiten

In deze workshop ga je met zijn allen het strand op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kan zowel jong als oud de kites besturen. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 22,50 p.p

boeren beachgolf scheveningen, beachgolf, sportieve workshop,

Boeren beach golf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden! Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 22,50 p.p

solex rijden den haag, solex rijden scheveningen, boulevard scheveningen

Solex

De Solex, helemaal terug van weggeweest! Gezellig met z’n allen op een elektrische Solex door Scheveningen en Den Haag toeren. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf € 29,50 p.p

Beachvolleybal toernooi

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s?

Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi? Dat is mogelijk. Beach volleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beach volleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven.

Prijs vanaf € 19,50 p.p

 

summer games, teambuilding scheveningen, teambuilding den haag, sportieve workshop.

Crazy Summer Games (Beach Games)

Vrijgezellenarrangement

Is een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Prijs vanaf
€ 23,50 p.p.

 

 

 

Alle prijzen zijn exclusief tenzij anders aangegeven.

Reacties zijn gesloten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief