BBQ

BBQ

Uw feest is pas compleet met een uitgebreide barbecue op het strand van Scheveningen bij de Waterreus! Al onze barbecues worden standaard geserveerd met brood, frieten en een uitgebreid saladebuffet bestaande uit:

Aardappel/huzaren salade, zalmsalade, rauwkost, Indische rijst salade(koud), pasta salade, kroepoek, atjar en gebakken uitjes, mozzarella met tomaat, fetakaas en pesto.
Sauzen:
ketchup, mayonaise, bbq en satesaus, zigeunersaus en cocktailsaus

De genoemde prijzen gelden vanaf 25 personen en zijn exclusief btw.

BBQ Viande
€ 24,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Spare Ribs, Runderhamburgers en Mexicaanse worst.
BBQ Terre et Mer
€ 29,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Spare Ribs, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ.
BBQ Grande
€ 37,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Spare Ribs, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ, en heerlijk malse Ossenhaas. Wilt u een halve kreeft bij uw barbecue? Voor € 18,50 p.p. extra maken wij dit mogelijk.
Mixed Grill Vlees
€ 27,50 p.p.
4 soorten vlees inclusief friet en sla. Bijvoorbeeld: sate, spareribs, hamburgers en lamskotelet. Mogelijk vanaf 10 personen.
Mixed Grill Vis
€ 27,50 p.p.
4 soorten vis inclusief friet en sla. Mogelijk vanaf 10 personen.

Desserts

IJstaart
€ 8,50 p.p.
Grand Dessert
€ 12,50 p.p.
Schitterende ijsculpturen gevuld met ijsbollen, tiramisu, brownie, ijsbonbons, petitfours, fruitsalade en een spectaculaire ijstaart versierd met vuurwerk.
Ambachtelijk Schepijs
€ 1,50 per bolletje

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


    Een complete Barbecue aan het strand

    Get social

    Volg @dewaterreus