Workshop creatief

Schilderen

In deze  creatieve workshop gaat u aan de slag met een eigen schilderij. Na een korte introductie over schildertechnieken, perspectief en compositie werkt ieder aan zijn eigen schilderij.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 25,00 p.p.

Mozaïek maken

U waant zich even in het Barcelona van Gaudi met deze workshop. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u een fraai mozaïek dat voor het werk van de meester niet onderdoet. Iedereen ontwerpt en legt een mozaïek paneel met als resultaat: een schitterend werkstuk én een plezierige en gemoedelijke dag.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 25,00 p.p.

Power Yoga

Zoals de naam al doet vermoeden is Power Yoga een krachtige en dynamische vorm van yoga. Het woord power staat echter eerder voor energie dan voor kracht of macht. Power Yoga is een westerse variant van Ashtanga Yoga. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje maar ook zeker met je collega’s wat een positieve invloed op de (onderlinge) werksfeer gaat opleveren.

Vanaf 15 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 22,50 p.p.

Ice Carven

Winter, lente, herfst of hartje zomer. Deze ijskoude workshop is niet seizoensgebonden. Wat dacht je van een heerlijk verkoelende activiteit in hartje zomer! Een workshop ijssculpturen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actieve activiteiten. Dit is perfect voor de bevordering van teambuilding en om de samenwerking binnen de groep te verbeteren.

Het hele jaar kunt u bij ons een workshop ijscarven boeken.

Get social

Volg @dewaterreus