Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Feesten Scheveningen

Heb je iets te vieren? Of het nu groot of klein is, De Waterreus staat voor je klaar voor het organiseren van je feest. Denk aan een borrel/receptie, strandfeest, vrijgezellenfeest, bruiloft of een kinderfeest. Wat voor feest je ook wilt geven, wij helpen je bij de organisatie van je feest.

Borrel & receptie

Op zoek naar een prachtige locatie aan het strand om je borrel of receptie te organiseren? Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, reünie, een zakelijke borrel of het afscheid van een collega, het personeel van Waterreus zorgt ervoor dat jouw borrel of receptie een succes wordt! De Waterreus is zowel voor kleine als grote groepen beschikbaar. Je kunt aan het terras, overdekt of in een apart gehuurde ruimte genieten van ons heerlijke aanbod aan hapjes & drankjes.


Borrel & receptie

Strandfeest

De Waterreus is dé locatie voor onvergetelijke strandfeesten in het prachtige Scheveningen! Onze unieke locatie, direct aan het strand en met uitzicht op de iconische Scheveningse Pier, biedt een sfeervolle en levendige omgeving voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Of je nu een bedrijfsfeest, trouwfeest, borrel, receptie of vrijgezellenfeest wilt organiseren, bij De Waterreus ben je aan het juiste adres.


Strandfeest

Vrijgezellenfeest

Gaat jouw vriend of vriendin trouwen en ben jij gekozen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij het strandpaviljoen Waterreus aan het juiste adres. Waterreus is gespecialiseerd in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Van actieve uitjes tot aan creatieve workshops, alles is mogelijk. Naderhand kan je genieten van een koud drankje met een heerlijke maaltijd.

Bekijk de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


Vrijgezellenfeest

Bruiloft

Willen jullie een droombruiloft aan het strand van Scheveningen? De Waterreus is graag jullie weddingplanner! Wij bieden een compleet verzorgde ceremonie en verzorgen jullie trouwerij tot in de puntjes, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.


Bruiloft

Kinderfeest

De Waterreus is een gezellige strandtent in Scheveningen waar je niet alleen kunt genieten van heerlijk eten en een prachtig uitzicht op zee, maar ook van leuke activiteiten voor kinderen. Het organiseren van een kinderfeestje kan soms stressvol zijn, maar bij De Waterreus nemen we graag de organisatie uit handen zodat jij kunt ontspannen en genieten. We bieden verschillende opties aan voor kinderfeestjes.


kinderfeestjes

Voordelen Feesten
Scheveningen bij Waterreus

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Heerlijk eten & drinken
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Bereikbaar met openbaar vervoer
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk feest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.