Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Geschiedenis

Vrijdag 15 april 2016 zijn wij officieel geopend met ons nieuwe restaurant, hét eerste jaarrond strandrestaurant op Scheveningen.

De open keuken is ook een bewuste keuze geweest; we hopen uiteraard dat mensen vanaf de boulevard al trek krijgen bij het ruiken van onze traditionele keuken, met uiteraard veel visgerechten.

Nadat we groen licht hadden om een jaarrond strandrestaurant te ontwikkelen zijn we op zoek gegaan naar een architect die wat moois voor Scheveningen wilde ontwikkelen. We denken dat dit met onze architect Angelika Barzilay, van Barzileye Concept and Design, prima gelukt is. We hebben gekozen voor een strandrestaurant met een stoere, strakke uitstraling, met een rustige huiselijke sfeer, waarin zowel de Noordzee als oud-Scheveningen zijn terug te vinden. Kijk maar naar de tafels met schelpendecoraties en met oude ansichten met afbeeldingen van het Scheveningen van vroeger.

Na jarenlang vragen om überhaupt jaarrond exploitatie aan het strand van Scheveningen mogelijk te maken. Dat resulteerde in een proef vanuit de gemeente, waardoor een handvol ondernemers mee mag doen om hét strandgevoel het hele jaar door mogelijk te maken. Het vervult ons van trots dat wij, met steun van Peter Ludovici, op dit vlak de pioniers zijn. Wij denken dat ons concept van jaarrond zal bijdragen aan de gemeentelijke ambitie om van Scheveningen een vierseizoenen badplaats te maken.

 

Wij zijn uitgeroepen tot: “Beste Strandpaviljoen Zuid Holland en Nederland in 2016” en “Beste Strandpaviljoen Zuid Holland 2019”

Dat wat hier allemaal staat niet vanzelf is gegaan, moge duidelijk zijn. Vlak nadat we in oktober ons oude strandrestaurant hadden afgebroken en verkocht, zijn we direct en vol enthousiasme met de bouw van dit strandrestaurant begonnen. Toen de vergunning werd afgegeven was het een komen en gaan van hardwerkende bouwvakkers, die ervoor gezorgd hebben dat we vanaf februari open zijn. We hebben inmiddels al wat weekenden gedraaid, onder meer met Valentijn en Pasen.

Steve en Kim hebben er met de crew ontzettend veel zin in om van De Waterreus een strandbelevenis te maken, ook bij windkracht 10!

Ook in de winter beschikbaar

Wil je jouw bedrijfsuitje in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend. Voor de winter zijn daarnaast specifieke winter workshops opgezet waardoor er ook tijdens de winter meer dan genoeg activiteiten te doen zijn voor je bedrijfsuitje.

Bekijk hier de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


winterse workshops

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag van je bedrijfsuitje? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Daarnaast kan je heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je bedrijfsuitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Voordelen Lunch
scheveningen bij Waterreus

  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Beschikbaar voor grote groepen
  • Ruime locatie
  • Prachtige locatie aan de kust
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.