Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Winter activiteiten

Op zoek naar een winter personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag? Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij De Waterreus aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Wij hebben voor u de juiste, stijlvolle en enige strandlocatie die tijdens de winter is geopend in Scheveningen. Tijdens de workshops beleeft u de magische sferen van de winter aan het strand.

Verschillende workshops

De workshops kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid. Van oktober t/m maart kunt u boeken voor een origineel kerstuitje, winter uitje of bedrijfsuitje in de winter waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke team ervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner! Tijdens dit kerstuitje of winteruitje maakt u na de ontvangst met glühwein kennis met het uitgebreid diner. Er is keuze uit verschillende winterse workshops. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje in de winter een geslaagde dag wordt met een warme en persoonlijke touch. Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Expeditie Poolcirkel

Expeditie Poolcirkel, de winteractiviteit voor de echte overlever. Gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Tijdens Expeditie Poolcirkel moet u overleven in de wereld van het poolgebied. Op het strand van Scheveningen bevindt u zich in een omgeving waar alles draait om teamspirit, doorzettingsvermogen en heel veel hilarische momenten . Na het succes van de activiteit, Expeditie Robinson, is er een winteractiviteit ontwikkeld waarbij uw kracht, teamgevoel en creativiteit wordt getest. Aan het einde van de Expeditie poolcirkel, zal het team dat zich het best heeft geweerd tegen de barre omstandigheden, tot winnaar worden gekroond. Nadat u kennis heeft gemaakt met uw team, maakt ieder team zijn teamvlag en barst de strijd los tijdens diverse ‘proeven’. We gaan van start met zes proeven van Expeditie Poolcirkel. Tijdens de onderdelen kan uw team punten verdienen. Deze punten zijn van groot belang voor het eindspel. Het team dat het eindspel wint mag zich de winnaar noemen van de Expeditie Poolcirkel. Onze Winter Expeditie is voor zowel kleine als grotere gezelschappen het leukste uitje in de wintermaanden. Deze winterse dag is bijvoorbeeld perfect als bedrijfsuitje of personeelsuitje, etc. Expeditie Poolcirkel biedt een divers programma vol uitdagende en sportieve onderdelen. De ideale test om te laten zien dat u winterproof bent. Dus durft u de Expeditie aan en laat uw team de andere achter zich?

Vanaf 10 personen. Tijdsduur: 2 a 2,5 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 22,50 p.p.

Ik hou van Winter Wonderland

Speel deze winter bij De Waterreus de leukste variant van de “Ik hou van Holland”-spelshow! Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom? Beleef een hilarische avond met deze nieuwe spelshow! Compleet met spelshow decor, rad van fortuin en een klein prijzenpakket voor het winnende team, gebaseerd op de gelijknamige TV-show. Gegarandeerd een succesvolle, hilarische avond. Uw gezelschap zal in verschillende teams worden verdeeld die tegen elkaar zullen strijden. We hebben de leukste rondes gepakt en gemixt met een vleugje eigen fantasie, waardoor dit een super leuke en uitdagende quiz is geworden. Een energieke presentator en de allerleukste vragen. En naar het einde toe wordt het steeds spannender: je kunt meer punten binnenhalen, maar ook punten verliezen. Met natuurlijk veel leuke muziekfragmenten en winterse hits. Plezier gegarandeerd!

Vanaf 10 personen.
Prijs vanaf € 19,50 p.p.

Ik hou van Winter Wonderland

Winter Wonderland / Apres Ski Games

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringd door allerlei uitdagende Après-Ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin op het strand van Scheveningen? Na een warme ontvangst, vergezeld van een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan.
Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan? Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s
  • Sla zo snel mogelijk de spijker op de kop
  • Vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegen tijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar, door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven. Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken? De après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid en lol. Teambuilding met een hoog fungehalte wat de onderlinge band van uw team versterkt. Leer uw team op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen!

Prijsuitreiking Winter Wonderland: Ter afsluiting zal de jury bekendmaken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.
Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 27,50 p.p.

Ice carven / IJssculpturen

Winter, lente, herfst of hartje zomer. Deze ijskoude workshop is niet seizoensgebonden. Een workshop ijssculpturen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actieve activiteiten. Dit is perfect voor de bevordering van teambuilding en om de samenwerking binnen de groep te verbeteren.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf €32,50 p.p.

Winterse Cocktail Workshop

Een cocktail workshop is vaak niet het eerste waar u aan denkt tijdens
de koudere dagen. Speciaal voor u hebben wij een cocktail workshop
gecreëerd waarbij u de magische winterse sferen kunt beleven. Tijdens
deze uitdagende workshop wordt u ongeveer 1,5 uur lang ondersteund
door onze cocktail deskundige en kunt u uiteraard heerlijk genieten
van uw zelfgecreëerde cocktail.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze workshop wordt u verwelkomd in de winterse sferen van de locatie. Om uiteindelijk overheerlijke winterse cocktails te kunnen maken, krijgt u eerst uitleg van onze cocktail expert welke u zal bijstaan tijdens het mixen en shaken van de cocktails. Na de uitleg kunt u zelf aan de slag gaan om uw eigen cocktail te maken. Geniet na het shaken van uw winterse cocktails en proef die van anderen. De workshop is naast het leren mixen een hele leuke sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en samenhorigheid binnen de groep. Leer, ervaar & geniet!

Programma:

  • Ontvangst
  • Korte introductie
  • 2 Cocktails maken per persoon

Prijs vanaf € 27,50 p.p.

Vliegeren / (Power) Kiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruikgemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere vliegers voor mensen die voor het extreme gaan en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wil vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren op het strand van Scheveningen bij ons voor de deur.
Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt, kan je zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voort laten slepen over het strand tegen uw gezelschap? Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 22,50 p.p.

Arrangementen

Voor of na een intensieve dag vol activiteiten is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Je kan de dag heerlijk beginnen of afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij strandtent De Waterreus. Denk aan een heerlijk lunch, diner of borrel arrangement. De Waterreus biedt verschillende mogelijkheden die naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier al onze arrangementen of hier ons menu.


ALLE arrangementen

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.