Winterse workshops

Winterse Workshops

Op zoek naar een winter personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag? Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben wij voor u de juiste, stijlvolle en enige strandlocatie in Scheveningen. Tijdens de workshops beleefd u de magische sferen van de winter.

Er is keuze uit verschillende workshops

De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid. Van oktober t/m maart kunt u boeken voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner! Tijdens dit bedrijfsuitje winter, kerstuitje of winteruitje maakt u na de ontvangst met glühwein kennis met het uitgebreid diner. Kies uit de volgende activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de winter, rond de kerstperiode of als start in het nieuwe jaar. Zo luisteren wij goed naar uw wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje in de winter een geslaagde dag wordt met een warme en persoonlijke touch. Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Expeditie Poolcirkel

Expeditie Poolcirkel, de winteractiviteit voor de echte overlever. Gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Tijdens Expeditie Poolcirkel moet u overleven in de wereld van het poolgebied. Op het strand van Scheveningen bevindt u zich in een omgeving waar alles draait om teamspirit, doorzettingsvermogen en heel veel hilarische momenten . Na het succes van de activiteit, Expeditie Robinson, is er een winteractiviteit ontwikkeld waarbij uw kracht, teamgevoel en creativiteit wordt getest. Aan het einde van de Expeditie poolcirkel, zal het team dat zich het best heeft geweerd tegen de barre omstandigheden, tot winnaar worden gekroond. Nadat u kennis heeft gemaakt met uw team, maakt ieder team haar teamvlag en barst de strijd los tijdens diverse ‘proeven’. Gaan we van start met de zes proeven van de Expeditie Poolcirkel. Tijdens de onderdelen kan uw team punten verdienen. Deze punten zijn van groot belang voor het eindspel. Het team dat het eindspel wint mag zich de winnaar noemen van de Expeditie Poolcirkel. Onze Winter Expeditie is voor zowel kleine als grotere gezelschappen het leukste uitje in de wintermaanden. Deze winterse dag is bijvoorbeeld perfect als bedrijfsuitje of personeelsuitje, etc. Expeditie Poolcirkel is een divers programma vol uitdagende en sportieve onderdelen. De ideale test om te laten zien dat u winterproof bent. Dus durft u de Expeditie aan en laat uw team de andere achter zich? Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 a 2,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 22,50 p.p.

Ik hou van Winter Wonderland

Speel deze winter bij De Waterreus de leukste variant van de “Ik hou van Holland”-spelshow! Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?! Beleef een hilarische avond met deze nieuwe spelshow! Compleet met spelshowdecor, rad van fortuin en een klein prijzenpakket voor het winnende team, gebaseerd op de gelijknamige TV-show. Gegarandeerd een succesvolle, hilarische avond. Uw gezelschap zal in verschillende teams worden verdeeld die tegen elkaar zullen strijden. We hebben de leukste rondes gepakt en gemixt met een vleugje eigen fantasie, waardoor dit een super leuke en uitdagende quiz is geworden. Een energieke presentator en de allerleukste vragen. En naar het einde toe wordt het steeds spannender: je kunt meer punten binnenhalen, maar ook punten verliezen. Met natuurlijk veel leuke muziekfragmenten en winterse hits. Plezier gegarandeerd!

Vanaf 10 personen. 

Prijs vanaf
€ 19,50 p.p.

Winter Wonderland / Apres Ski Games

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringt door allerlei uitdagende Après-ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin op het strand van Scheveningen? Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan.

Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan? Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s
  • Sla zo snel mogelijk de spijker op de kop
  • Vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegen tijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar, door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven. Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken? De Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol. Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band van uw collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien! Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen! Prijsuitreiking Winterwonderland: Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 27,50 p.p.

Ice carven / IJssculpturen

Winter, lente, herfst of hartje zomer. Deze ijskoude workshop is niet seizoensgebonden. Wat dacht je van een heerlijk verkoelende activiteit in hartje zomer! Een workshop ijssculpturen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actieve activiteiten. Dit is perfect voor de bevordering van teambuilding en om de samenwerking binnen de groep te verbeteren.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 32,50 p.p.

Winterse Cocktailworkshop

Een cocktail workshop is vaak niet het eerste waar u aan denkt tijdens
de koudere dagen. Speciaal voor u hebben wij een cocktail workshop
gecreerd waarbij u de magische winterse sferen kunt beleven. Tijdens
deze uitdagende workshop wordt u ongeveer 1,5 uur lang ondersteund
door onze cocktail deskundige en kunt u uiteraard heerlijk genieten
van uw zelfgecreëerde cocktail.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze workshop wordt u verwelkomt in de winterse sferen van de
locatie. Om uiteindelijk overheerlijke winterse cocktails te kunnen
maken, krijgt u eerst uitleg van onze cocktail expert welke u zal
bijstaan tijdens het mixen en shaken van de cocktails. Na de uitleg
kunt u lekker zelf aan de slag te gaan om uw eigen cocktail te maken.
Geniet na het shaken van uw winterse cocktails en proef die van
anderen. De workshop is naast het leren mixen natuurlijk ook een hele
leuke sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en
samenhorigheid binnen de groep.

Leer, ervaar & geniet!

Programma:

  • Ontvangst
  • Korte introductie
  • 2 Cocktails maken per persoon
Prijs vanaf
€ 27,50 p.p.

Vliegeren / (Power) Kiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren op het strand van Scheveningen bij ons voor de deur.

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voor laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 22,50 p.p.

Get social

Volg @dewaterreus