Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Gaat jouw vriend of vriendin trouwen en ben jij gekozen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij het strandpaviljoen Waterreus aan het juiste adres. Waterreus is gespecialiseerd in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Van actieve uitjes tot aan creatieve workshops, alles is mogelijk. Naderhand kan je genieten van een koud drankje met een heerlijke maaltijd.

Strand activiteiten

Er is veel te beleven op het strand. De activiteiten kunnen zowel voor mannen als vrouwen worden georganiseerd. Op zoek naar een actief uitje voor je vrijgezellenfeest? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor expeditie Robinson, powerkiten of bubbel voetbal. Liever een creatieve workshop? Dan kan je gaan voor cocktail shaken, zandsculptuur maken of slippers pimpen. Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk hieronder alle uitjes voor je vrijgezellenfeest:

Zet de bruid/bruidegom in het zonnetje

Uiteraard is het mogelijk om de aankomende bruid/bruidegom extra in het zonnetje te zetten. Waterreus werkt graag mee aan een verrassing tijdens de activiteiten of het diner om de aankomende bruid/bruidegom extra in the picture te zetten. Neem hier van te voren contact over op.

 

Vrijgezellenfeest arrangementen

De Waterreus biedt verschillende arrangementen aan voor een vrijgezellenfeest. Van een heerlijk lunch arrangement tot een driegangenmenu of barbecue arrangement. Daarnaast is het mogelijk een drankarrangement te nemen, waarbij je drie uur lang kunt genieten van onbeperkt drank.

Bekijk alle arrangementen voor je vrijgezellenfeest.


ARRANGEMENTEN

Slecht weer? Geen zorgen!

Slecht weer op de dag van het vrijgezellenfeest? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Je uitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

 

Ook in de winter is waterreus geopend

Wil je jouw vrijgezellenfeest in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend. Voor de winter zijn specifieke winter workshops opgezet waardoor er ook tijdens de winter meer dan genoeg activiteiten te doen zijn voor jouw vrijgezellenfeest.

Bekijk de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


ARRANGEMENTEN

Voordelen vrijgezellenfeest
Scheveningen bij Waterreus

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Heerlijk eten & drinken
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.