Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Aanvragen

Bedrijfsuitje Scheveningen

Op zoek naar een leuke, inspirerende en creatieve manier om je bedrijfsuitje in Scheveningen vorm te geven? Bij De Waterreus nemen we je de zorg volledig uit handen. Originele teambuilding activiteiten om de teamgeest te versterken, creatieve workshops om de geest te verruimen of toch liever een sportieve activiteit? Bij De Waterreus is het mogelijk. De dag kan vervolgens heerlijk afgesloten worden onder het genot van een borrel, lunch arrangement, diner arrangement of zelfs een bedrijfsfeest.

Waarom een bedrijfsuitje op het strand

Het strand is een heerlijke plek om te ontspannen. De zeebries, het geluid van de golven en de zon bieden een ontspannen sfeer aan de locatie. Daarnaast bruist Scheveningen van het leven. Naast de ontspanning en rust zijn er tal van activiteiten en workshops voor een personeelsuitje in Scheveningen. Uitjes om de teamgeest te versterken, om de creatieve geest aan te slaan of sportieve activiteiten. Er is meer dan genoeg keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Scheveningen.

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar een manier om de teamgeest van je personeel te versterken? Dan zijn teambuilding activiteiten de ideale oplossing. Neem deel aan de workshop Expeditie Robinson of wie is de rat. In navolging van de zeer populaire en spectaculaire TV programma’s is een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit. Op zoek naar iets anders? Dan biedt de beachkamp uitkomst. Voor de beachkamp kun je kiezen uit 4 verschillende spel workshops: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beach hockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Ideaal voor een dagje teambuilding.

Bekijk hier alle teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten

Creatieve workshops

Wil je liever een iets minder inspannende workshop die de creatieve geest van je personeel stimuleert? Dan kun je gaan voor een creatieve workshop. Je kunt samen met je personeel gaan schilderen of een mozaïek maken. Laat de inspiratie voortvloeien door met zijn allen creatief aan de slag te gaan. Op zoek naar een unieke workshop? Dan kan je gaan ice carven. Winter, lente, herfst of hartje zomer. Deze ijskoude workshop is niet seizoensgebonden.

Bekijk hier alle creatieve workshops.

Creatieve activiteiten

Sportieve activiteiten

Is jouw personeel wat sportiever ingesteld? Dan kun je voor een sportieve activiteit gaan. Je kunt gaan powerkiten of op een speedboot met 80 kilometer per uur rondom Scheveningen varen. Of ga op het strand boerenbeachgolfen, bubbel voetballen, beachvolleyballen of doe mee aan de crazy summer games. Op zoek naar sportieve activiteit die niet te inspannend is? Maak een wandeling met een gids en leer de mooiste plekken van Scheveningen kennen.

Bekijk hier alle sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten

Strand workshops

Ben je liever actief op het strand bezig? Dan bieden de strand workshops uitkomst. Ga met je personeel slippers pimpen en steel de show met je slippers. Of ga in teams de strijd met elkaar aan om het mooiste zandkasteel te maken met de workshop zandsculpturen. Liever iets actiefs aan het strand doen? Dan kan je gaan voor surflessen. Je krijgt onder professionele begeleiding goede instructies. Eerst op het land en daarna in de zee.

Bekijk hier alle strand workshops.

Strand activiteiten

Aanbod van meer dan 30 activiteiten

Toch nog op zoek naar iets anders? Of wil je liever het gehele aanbod aan activiteiten op Scheveningen bekijken? De Waterreus biedt meer dan 30 verschillende activiteiten aan. Voor ieder bedrijfsuitje in Scheveningen zit er wat wils tussen.

Bekijk hier onze workshop pagina voor het gehele aanbod aan activiteiten.

Workshops

Ook in de winter beschikbaar

Wil je jouw bedrijfsuitje in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend. Voor de winter zijn daarnaast specifieke winter workshops opgezet waardoor er ook tijdens de winter meer dan genoeg activiteiten te doen zijn voor je bedrijfsuitje.

Bekijk hier de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


winterse workshops

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag van je bedrijfsuitje? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Daarnaast kan je heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je bedrijfsuitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Voordelen bedrijfsuitje in Scheveningen
Scheveningen bij Waterreus

  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Beschikbaar voor grote groepen
  • Ruime locatie
  • Prachtige locatie aan de kust
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.