Strand workshops

Slippers pimpen

Wil je komende zomer op het strand van Scheveningen de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers! Je kan kiezen uit verschillende teenslippers. Alle materialen waarmee je gaat werken liggen op tafel waaronder kralen, parels, bedeltjes, glitters, lintjes en nog meer. Gezellig met zijn allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 27,50 p.p.

Zandsculpture

Een heel bijzondere workshop waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider

Prijs vanaf
€ 19,50 p.p.

Sea life

In SEA LIFE, gelegen op de boulevard bij het Kurhaus, maakt u kennis met het leven in de wereldzeeën. In meer dan 45 aquaria ontmoet u onder andere haaien, roggen en zeeschildpadden. Vanaf deze zomer komen er ook pinguins bij! Ook zijn er lieflijke zeepaardjes, stoere krabben en kreeften en gevaarlijke piranha’s. Geniet voor of na uw bezoek van Sea life van een lekker lunchbuffet bij De Waterreus.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 4 uur.

Prijs vanaf
€ 28,50 p.p.

Surflessen

Voor alle kinderen die een A diploma hebben; ga lekker met je vrienden surfen! Je krijgt onder professionele begeleiding goede instructies. Eerst op het land en daarna in de zee. Na het surfen bij de Waterreus frietjes eten met een lekkere verkoelende kan ranja! Als toetje krijg je een lekker ijsje. En je ouders? Die vermaken wij wel! Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 25,00 p.p.

Get social

Volg @dewaterreus