Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar een manier om de teamgeest te versterken? Dan zijn teambuilding activiteiten de ideale oplossing. Neem deel aan de workshop Expeditie Robinson of wie is de rat. In navolging van de zeer populaire en spectaculaire TV programma’s is een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit. Op zoek naar iets anders? Dan biedt de beachkamp uitkomst. Voor de beachkamp kun je kiezen uit 4 verschillende spel workshops: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beach hockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Ideaal voor een dagje teambuilding.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een unieke uitdaging en is een van de teambuilding workshops die niet mag ontbreken op het strand van Scheveningen. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft Flitz-events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson.
Het is het ultieme overlevingsspel aan de kust van Scheveningen, waarin de teambuilding centraal staat! Dit onvergetelijke evenement staat garant voor spanning, sensatie, teambuilding en plezier. Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. De kracht van Expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij een persoon de leiding zal nemen bij een proef. Misschien ben jij wel de ware leider van Expeditie Robinson! Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Wint jouw team de uitdagingen?

Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 24,50 p.p.

Expeditie Robinson Deluxe

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuit zakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Dit is de meest uitgebreide workshop van alle spel workshops op het strand van Scheveningen.

Van 12 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 25,00 p.p.

Wie is de rat?

Wie is de rat bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad en vervul je diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar… één van je teamleden is de rat en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en teamspirit ben je in staat om de rat te ontmaskeren. De vraag is, wie kun je vertrouwen?

Vanaf 20 personen. Tijdsduur 3 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 29,50 p.p.

Beachkamp parcour

Op het strand van Scheveningen bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei leuke strandactiviteiten. Voor uw beachkamp kun je kiezen uit 4 verschillende spel workshops kiezen: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beach hockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Deze activiteiten zijn ideaal voor een teambuilding dag.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Begeleider apart bij te boeken.
Prijs vanaf € 17,50 p.p.

Arrangementen

Voor of na een intensieve dag vol activiteiten is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Je kan de dag heerlijk beginnen of afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij strandtent De Waterreus. Denk aan een heerlijk lunch, diner of borrel arrangement. De Waterreus biedt verschillende mogelijkheden die naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier al onze arrangementen of hier ons menu.


ALLE arrangementen

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.