Spel workshops

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging en is 1 van de spel workshops die mag niet ontbreken op het strand van Scheveningen. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft flitz-events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson.

Het is de ultieme overlevingsspel aan de kust van Scheveningen, waarin de teambuilding spirit hoog staat!   Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. De kracht van Expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef!

Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson! Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen?

Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 24,50 p.p.

Expeditie Robinson Deluxe

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Dit is de meest uitgebreide workshop van alle spel workshops op het strand van Scheveningen. Wilt u deze geweldige middag afsluiten met een bbq?

Van 12 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 25,00 p.p.

Wie is de rat

Wie is de rat bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad en vervul je diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar… één van je teamleden is de rat en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en teamspirit ben je in staat om de rat te ontmaskeren. De vraag is, wie kun je vertrouwen?

Vanaf 20 personen. Tijdsduur 3 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 29,50 p.p.

Beachkamp parcour

Op het strand van scheveningen bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei leuke strandactiviteiten. Voor uw beachkamp kunt u kiezen uit 4 verschillende spel workshops kiezen: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beachhockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Deze activiteiten zijn ideaal voor een teambuilding dag. Vanaf 10 personen.

Tijdsduur 3,5 uur. Begeleider apart bij te boeken.

Prijs vanaf
€ 17,50 p.p.

Get social

Volg @dewaterreus