Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Sportieve activiteiten

Zijn jullie sportief ingesteld? Dan kun je voor een sportieve activiteit gaan. Je kunt gaan powerkiten of op een speedboot met 80 kilometer per uur rondom Scheveningen varen. Of ga op het strand boerenbeachgolfen, bubbel voetballen, beachvolleyballen of doe mee aan de crazy summer games. Op zoek naar sportieve activiteit die niet te inspannend is? Maak een wandeling met een gids en leer de mooiste plekken van Scheveningen kennen.

RIB-Powerboat

Voor een sportieve workshop stapt u in een van de snelste speedboten van Nederland, die in de haven van Scheveningen ligt. Stap in voor een onvergetelijke trip op de Noordzee, met een snelheid van 80 km per uur over het water.

Minimaal 6 personen per boot. Tijdsduur 30 min.
Prijs vanaf € 45,- p.p.

Privétocht
Prijs vanaf € 180,- p.p.

RIB-Powerboat

Powerkiten

In deze workshop ga je met zijn allen het strand op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kunnen zowel jong als oud de kites besturen.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 22,50 p.p.

Boeren Beach Golf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf. De ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden!

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 22,50 p.p.

Solex

De Solex, helemaal terug van weggeweest! Gezellig met z’n allen op een elektrische Solex door Scheveningen en Den Haag toeren.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 29,50 p.p.

Beachvolleybal

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s?
Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi? Dat is mogelijk. Beachvolleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beachvolleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven.

Prijs vanaf € 19,50 p.p.

Crazy summer games

De crazy summer games zijn een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Prijs vanaf € 23,50 p.p.

Wandeling

Wandelen door Oud-Scheveningen? Naar de vuurtoren of de Pier? Samen met collega’s, familie of vrienden alle bijzondere plekjes verkennen? In deze wandeling ontdekt u het eigen verhaal van Scheveningen.

Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 15,00 p.p.

Arrangementen

Voor of na een intensieve dag vol activiteiten is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Je kan de dag heerlijk beginnen of afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij strandtent De Waterreus. Denk aan een heerlijk lunch, diner of borrel arrangement. De Waterreus biedt verschillende mogelijkheden die naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier al onze arrangementen of hier ons menu.


ALLE arrangementen

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.