Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Actieve Workshops

Scheveningen ontdekken? Dan kan je deelnemen aan een van de actieve workshops. Je gaat met een gids met een step, skate/longboard of te voet op tocht om de mooiste plekken binnen Scheveningen te ontdekken. Liever in teams te werk gaan? Dan heb je de city challenge. Ontdek de mooiste plekken op Scheveningen in een spelvorm door middel van vragen en uitdagingen. De Waterreus biedt verschillende actieve workshops aan

Steptocht

Zoek u een actieve workshop? Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op een stoere kickbike step? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 29,50 p.p.

Wandeling

Wandelen door Oud-Scheveningen? Naar de vuurtoren of de Pier? Samen met collega’s, familie of vrienden alle bijzondere plekjes verkennen? In deze wandeling ontdekt u het eigen verhaal van Scheveningen.

Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 15,00 p.p.

Skate / Longboard

Op snelle inline-skates of een stoer longboard door bruisend Scheveningen! Onder begeleiding leert u naast skaten/longboarden Scheveningen kennen. Deze actieve workshops starten op de boulevard van Scheveningen voor de deur van De Waterreus.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 25,00 p.p.

City Challenge

De city challenge is een iPad-tour. Ga met jouw bedrijf of groep de strijd aan tijdens de Teambuilding City Challenge. De Challenge is een mix van teambuilding en een vleugje cultuur van Scheveningen of Den Haag. De groep wordt verdeeld in teams van 8 personen die de strijd met elkaar aangaan.
Na een korte introductie van het spel en de opdrachten gaan de teams aan de slag. De deelnemers krijgen een kaart met de beschrijving en de benodigde materialen. Elk team staat voor een drietal uitdagingen: samen met het team de route en strategie bepalen, zo veel mogelijk waypoints bereiken, en door middel van ruilhandel het beginvoorwerp ruilen voor een zo waardevol mogelijk voorwerp. In het kort. Alle inspanningen zijn niet voor niets want voor het winnende team is er een prachtige prijs.

    • Stap 1: Met het team de kaart in orde maken, de route en strategie bepalen
    • Stap 2: Op zoek naar de verschillende waypoints. Twee waypoints zijn verplicht waar speciale teambuilding spellen worden gedaan.
    • Stap 3: Maak foto’s als bewijs dat je een waypoint gevonden hebt en stuur deze naar het speciale City Challenge nummer
    • Stap 4: D.m.v. ruilhandel het object ruilen voor een item van meer waarde

Duur:
De Teambuilding City Challenge duurt 120 minuten en kan naar wens worden uitgebreid.
Locatie:
In overleg te bepalen
Kledingadvies:
Houd rekening met de buitentemperatuur en de weersvoorspellingen. Voor het beste comfort zijn wandelschoenen het advies.
Aantal:
Een minimum van 25 personen en maximum van 200 personen.
Leeftijd:
Voor iedereen in goede gezondheid.

Prijs vanaf € 22,50 p.p.


ALLE ACTIVITEITEN

Arrangementen

Voor of na een intensieve dag vol activiteiten is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Je kan de dag heerlijk beginnen of afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij strandtent De Waterreus. Denk aan een heerlijk lunch, diner of borrel arrangement. De Waterreus biedt verschillende mogelijkheden die naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier al onze arrangementen of hier ons menu.


ALLE arrangementen

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.