Actieve workshops

Steptocht

Zoek u actieve workshops? Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere kickbike steps? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 29,50 p.p.

Wandeling

Wandelen door oud-Scheveningen? Naar de vuurtoren of de Pier? Samen met collega’s alle bijzondere plekjes verkennen? In deze wandeling ontdekt u het eigen verhaal van Scheveningen.

Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 15,00 p.p.

Skate / Longboard

Op snelle inline-skates of een stoer longboard door bruisend Scheveningen! Onder begeleiding leert u naast skaten/longboarden Scheveningen kennen. Deze actieve workshops starten op de boulevard van Scheveningen voor de deur van De Waterreus.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
€ 25,00 p.p.

City Challenge

Dit is een iPAD-tour, met jouw bedrijf of groep de strijd aangaan tijdens de Teambuilding City Challenge. Dat is een echte uitdaging. De Challenge is een mix van teambuiding en een vleugje cultuur van Scheveningen of Den Haag. De groep wordt verdeeld in teams van 8 personen die de strijd met elkaar aangaan.

Na een korte introductie van het spel en de opdrachten gaan de teams aan de slag. De deelnemers krijgen een kaart met de beschrijving en de benodigde materialen. Elk team staat voor een drietal uitdagingen: samen met het team de route en strategie bepalen, zo veel mogelijk waypoints bereiken, en d.m.v. ruilhandel het beginvoorwerp ruilen voor een zo waardevol mogelijk voorwerp. In het kort. Alle inspanningen zijn niet voor niets want voor het winnende team is er een prachtige prijs.

  • Stap 1: Met het team de kaart in orde maken, de route en strategie bepalen
  • Stap 2: Op zoek naar de verschillende waypoints. Twee waypoints zijn verplicht waar er speciale teambuilding spellen worden gedaan.
  • Stap 3: Maak foto’s als bewijs dat je een waypoint gevonden hebt en stuur deze naar het speciale City Challenge nummer
  • Stap 4: D.m.v. ruilhandel het object ruilen voor een item van meer waarde

Duur:
De Teambuilding City Challenge duurt 120 minuten en kan naar wens worden uitgebreid.

Locatie:
In overleg te bepalen

Kledingsadvies:
Houd rekening met de buitentemperatuur en de weersvoorspellingen. Voor het beste comfort zijn wandelschoenen het advies.

Aantal:
Een minimum van 25 personen en maximum van 200 personen.

Leeftijd:
Voor iedereen in goede gezondheid.

Prijs vanaf
€ 22,50 p.p.

Get social

Volg @dewaterreus