Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Ontbijten Scheveningen

Welkom bij De Waterreus, het strandrestaurant in Scheveningen waar je de dag kunt beginnen met een heerlijk ontbijt met uitzicht op de zee. Kom in de ochtend langs en geniet van een rustige ochtendwandeling op het strand voordat je aanschuift voor ons ontbijt.

 

Ons ontbijtmenu biedt een scala aan heerlijke opties, van smaakvolle roerei tot zoete wafels en hartige tosti’s. En natuurlijk mag de klassieke roombotercroissant niet ontbreken. Terwijl je geniet van het ontbijt, kan je ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de golven.

Aanvragen

Ontbijten aan zee

Ontbijten aan zee bij De Waterreus is een ervaring die je niet wilt missen tijdens een bezoek aan Scheveningen. Het gevoel van de frisse zeebries en het geluid van de golven zorgen voor een ontspannen sfeer terwijl je geniet van ons heerlijke ontbijtbuffet. Het restaurant bevindt zich op een prachtige locatie aan het strand, waardoor je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de zee terwijl je van het ontbijt geniet.
Onze ontbijtopties zijn divers en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Van diverse soorten luxe broodjes tot eitjes naar wens bereid, ons ontbijtbuffet is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw wensen te voldoen.

 

Ontbijtbuffet op zondag

Bij De Waterreus bieden we op zondag een heerlijk ontbijtbuffet aan voor groepen. Onze ontbijtgerechten omvatten een selectie van luxe broodjes, 25 soorten beleg, eitjes naar wens. Kom langs bij De Waterreus en geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet terwijl je uitkijkt op de prachtige golven van Scheveningen. Het ontbijt arrangement is perfect voor een ontspannen ochtend met vrienden, familie of collega’s.
Het ontbijtbuffet is:
Volwassenen € 14,50 p.p.
Kinderen tot en met 10 jaar € 11,00 p.p.

Ook op andere dagen biedt De Waterreus een heerlijk ontbijt aan zee aan. Hiervoor verwijzen we u graag door naar ons menu.

Aanvragen

Ook in de winter beschikbaar

De wintermaanden kunnen soms somber en saai zijn, maar ontbijten bij De Waterreus geeft je de kans om te genieten van de prachtige omgeving terwijl je jezelf warm en tevreden voelt. Onze locatie aan het strand biedt een onovertroffen uitzicht op de zee, zelfs in de winter. Ervaar de magie van Scheveningen in de winter en begin je dag op de perfecte manier met onze warme en hartige ontbijtgerechten die speciaal zijn samengesteld om je op te warmen op koude winterochtenden.

Onze ontbijtopties zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam en gezond, zodat je de dag energiek kunt beginnen. We hebben ook een ruime selectie aan warme dranken, zoals chocolademelk, koffie en thee, om ervoor te zorgen dat je warm blijft tijdens het ontbijt.

Slecht weer garantie

Hoewel Scheveningen een prachtige bestemming is met zijn prachtige stranden en zonnig weer, kan het weer soms onvoorspelbaar zijn. Maar ook op dagen met slecht weer hoef je jouw ontbijt bij De Waterreus niet te missen. Wij bieden een gezellige en comfortabele plek om te genieten van een heerlijk ontbijt, ongeacht de weersomstandigheden.
Dus als je op zoek bent naar een comfortabele plek om te ontbijten op een dag met slecht weer, kom dan langs bij De Waterreus en geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet terwijl je uitkijkt op de prachtige zee. Wij staan voor jouw gezelschap klaar om de dag een geweldige start te geven, ongeacht het weer.

Voordelen ontbijt
scheveningen bij Waterreus

  • Heerlijk ontbijt menu
  • Beschikbaar voor grote groepen
  • Ruime locatie
  • Prachtige locatie aan de kust
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Uitstekende bediening
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk ontbijt in Scheveningen.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.