Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Scheveningen

Van een informele borrel met uw relaties tot een actief personeelsuitje aan zee. van een teambuilding event in een inspirerende omgeving tot uw product presentatie, alles is mogelijk bij De Waterreus!

Er zijn talloze mogelijkheden als u besluit om uw bedrijfsuitje bij De Waterreus te houden. Wij bieden diverse workshops aan waar nog lang over zal worden nagepraat door u en uw collega’s.

Veel mensen vinden het leuk om te koken, vandaar dat wij culinaire workshops aanbieden, denk hierbij aan sushi maken, cupcakes versieren of cocktails shaken. Ook is het mogelijk om een wijnproeverij bij ons te houden, u zult dan samen met uw collega’s verschillende wijnen proeven, uiteraard met wat bijpassende gerechtjes.

Talloze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Scheveningen

Wilt u liever een swingende workshop? Bij De Waterreus bieden wij een tal van dans workshops aan. Salsa, Djembé, maar ook buikdansen behoort tot de mogelijkheden.

Voor degenen die wat sportiever zijn ingesteld is er ook genoeg keus, u kunt bijvoorbeeld met uw afdeling een ritje maken op de rib powerboat, of kitesurfen en beachvolleyballen. Misschien heeft u wel zin in een potje Boeren beach golf! Ook is er de mogelijkheid om over de boulevard te rijden met een Segway, een Solex, de fiets of met een step.

Uw bedrijfsuitje in Scheveningen bij de Waterreus

Bent u wat meer op zoek naar een rustgevend bedrijfsuitje in Scheveningen? Volg een schilderworkshop of een theaterworkshop, ook hier zult u veel plezier aan beleven.

Zit hier niks tussen voor u? Dan is er nog de mogelijkheid dat u een spelworkshop volgt met uw bedrijf. Denk hierbij aan Be Robinson of Wie is de rat. Kom naar De Waterreus om te kijken wat dit allemaal inhoudt!

Kijk voor nog meer informatie over onze workshops op onze workshoppagina.

Groepsarrangementen

Bedrijfsuitje of alleen een borrel, alles is mogelijk in Scheveningen.

Luncharrangement
op aanvraag
Lunchbuffet De Waterreus. Beachvolleybal zonder begeleiding gedurende 1,5 uur: volleybal. Vanaf 25 personen. Tijdsduur totaal 3 uur.
Arrangement Water
op aanvraag
Beachgames (zonder begeleiding): volleybal, voetbal of een meerkamp. Dit geheel naar uw tijd en keuze. BBQ Viande inclusief saladebuffet. Onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken gedurende 4 uur. Vanaf 25 personen. Tijdsduur totaal 3 uur.
Arrangement Reus
op aanvraag
Feestelijke welkomstcocktail met een snack. Beachgames mét begeleiding of een workshop met keuze uit (djembé, powerkiten, zandsculpturen maken). BBQ Viande inclusief saladebuffet. Onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken gedurende 4 uur. Vanaf 25 personen. Tijdsduur 4 uur.

Borrelarrangementen

Voor een zakelijke receptie of informele borrel kunt u terecht bij De Waterreus. Voor deze gelegenheden hebben wij verschillende mogelijkheden die geheel naar eigen wens kunnen worden aangepast. De aangeboden borrel arrangementen duren 4 uur. Voor elk uur extra berekenen wij €6,00 p.p. Drank bestaat uit binnenlands gedistilleerd.

Een gin-tonic bar is ook mogelijk bij uw bedrijfsuitje of borrel. Heerlijke cocktails horen natuurlijk een borrel op het strand in Scheveningen.

Borrelarrangement 1
op aanvraag
Ontvangst met welkomstcocktail of Prosecco. Onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken gedurende 4 uur. Bittergarnituur (4 hapjes p.p.) bestaande uit: bitterballen, kaassoufflés, kipstukjes en bamihapjes. Nootjes op tafel. Vanaf 25 personen.
Borrelarrangement 2
op aanvraag
Ontvangst met welkomstcocktail of Prosecco. Onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken gedurende 4 uur. Bittergarnituur (4 hapjes p.p.) bestaande uit: bitterballen, kaassoufflés, kipstukjes en bamihapjes. Nootjes op tafel. Calamaris. Brood met kruidenboter en mini satéhstokjes.

Get social

Volg @dewaterreus