Feesten en partijen

Vrijgezellenparty

Welkomstcocktail en een Hawaii-slinger

Workshop: ice carven, cocktails shaken, djembé, beachgames

Dineren: 3 gangen menu met vis of vlees en een feestelijk dessert

Inclusief 2 drankjes uit het Hollands drankassortiment

Vrijgezellenarrangement
vanaf € 54,50 p.p.

Trouwen

De meest romantische bruiloft vier je op het strand van Scheveningen. Laat jullie wensen over aan onze ervaren weddingplanners en jullie hoeven nergens meer aan te denken dan aan de liefde voor elkaar.

Meer informatie kunt u vinden in onze brochure. Deze kunt hier aanvragen.

Feestarrangementen

(Bedrijfs-)feesten en partijen De Waterreus kan na uw diner of BBQ ook uw avondfeest verzorgen. Dit kan in de vorm van een borrel met drankjes en kleine hapjes, maar wij kunnen ook een knalfeest verzorgen met DJ of live-band. Met onze ervaring en goede contacten begeleiden wij u naar de juiste keuzes. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden bij het boeken van een eigen DJ of liveband. Wenst u dit, neem dan contact met ons op.

Love Boat Party Waan je op een cruiseschip! Omgeven door matrozen, grote schalen met flessen wijn, bubbels, en hapjes hebben jullie een echt cruiseschip feest. Met diner dansant in nautische sferen genieten jullie van een heerlijk diner wat wordt begeleid door onze fantastische band! Dit is een super avond voor het hele bedrijf. Prijs op aanvraag

Caribbean Party De zwoele klanken zetten je heupen in beweging. Waan je op een tropisch eiland en geniet van de bijpassende aankleding en drankjes. Prijs op aanvraag.

Jaren 80 Party De één vindt de muziek fout, de ander goed. Hoe dan ook: de jaren ‘80 waren legendarisch, met de felle kleuren, schoudervullingen, beenwarmers en bijzondere haardracht. Prijs op aanvraag.

White Party Dress-code wit plus opzwepende beats! Dat zijn de hoofdingrediënten van dit knalfeest. Stilstaan is haast onmogelijk, want onze DJ draait de beste clubplaten naadloos aan elkaar. Prijs op aanvraag.

Groepsarrangementen

BBQ

Uw feest is pas compleet met een uitgebreide barbecue bij de Waterreus!

Al onze barbecues worden standaard geserveerd met brood, frieten en een uitgebreid saladebuffet bestaande uit:
Aardappel/huzaren salade, zalmsalade, rauwkost, Indische rijst salade(koud), pasta salade, kroepoek, atjar en gebakken uitjes, mozzarella met tomaat en pesto, gevulde peper met fetakaas.

Sauzen: ketchup, mayonaise, bbq en satesaus, zigeunersaus en cocktailsaus

De genoemde prijzen gelden vanaf 25 personen.

BBQ Viande
€ 21,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst.
BBQ Terre et Mer
€ 27,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ.
BBQ Grande
€ 34,50 p.p.
Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ, en heerlijk malse Ossenhaas.
BBQ “La Casona”
€ 38,50 p.p.
Unieke BBQ-specialiteiten op onze fantastische locatie. Live cooking door onze gepassioneerde grillers. Zij serveren onder andere Argentijns rundvlees met chimichurisaus, South Carolina pulled porc met koolsalade en een homemade BBQ saus, Jamaicaanse jerk chicken, Spaanse inktvis op spiesen, hele zalm bbq en sate. Vanaf 40 personen.

Get social

Volg @dewaterreus