Themafeesten

Voor al uw themafeesten!

Dinner Show

  Enthousiaste artiesten voeren, naast hun aandeel in de bediening, een vrolijke muzikale show op. Geniet van een ongedwongen gezellige avond met heel veel humor, muziek en een heerlijk diner. U wordt geheel in stijl van het programma ontvangen, bediend en geamuseerd. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. ​Toussaint is geschikt voor iedereen en voor elke feestelijke gelegenheid.

Jaren 80/90

  We nemen je mee terug naar de tijd van plateauzolen, afro coups, wijde broeken en krullend borsthaar. De lekkerste en vetste hits uit de 80′s en 90′s zullen ervoor zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan!

Peaky Blinders

  “Alright lads, this is a respectable event and we will all behave accordingly!” Welkom in Birmingham, waar u en de rest van uw criminele bende de dansvloer onveilig kunnen maken.

Helemaal Hollands

  Oh Oh Den Haag! U wordt verwelkomd met een likeurtje in een feestelijk decor. Deze avond staat volledig in het thema van de heerlijkste smartlappen van eigen bodem!

Apres Ski

  Lederhosen, gluhwein en gepofte kastanjes. Geniet van een leuke avond, geheel in apres ski setting, met hapjes uit grootmoeders keuken. Lekker knus!

Moulin Rouge

  “Voulez vous coucher avec moi?” Welkom in de Moulin Rouge! De nachtclub is chique en de atmosfeer is extravagant. U wordt verwelkomd door onze sexy hostesses en op de dansvloer gooien onze verleidelijke danseressen hun heupen los. De rokjes vliegen omhoog en het feest kan beginnen!

Love Boat

  Welkom aan boord. Neem plaats in ons luxe cruiseschip en beleef romantische avonturen.

Wilt u reserveren?

Bel 070-3586909 of mail ons!

Reserveren

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Get social

  Volg @dewaterreus