Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Themafeesten Scheveningen

Wil je een thema aan je feest geven? Dat is mogelijk bij De Waterreus. Een thema kan helpen om de sfeer te bepalen, betrokkenheid te creëren en een leuke tint aan het feest te geven. Bij de Waterreus bieden we verschillende themafeesten aan, met daarnaast opties voor op maat gemaakte themafeesten. Of het nu gaat om een Hawaiiaans feest, een 80’s disco feest of een Casino Royale-avond, wij zorgen voor de perfecte sfeer.

Dinner Show

Enthousiaste artiesten voeren, naast hun aandeel in de bediening, een vrolijke muzikale show op. Geniet van een ongedwongen gezellige avond met heel veel humor, muziek en een heerlijk diner. U wordt geheel in stijl van het programma ontvangen, bediend en geamuseerd. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. ​Toussaint is geschikt voor iedereen en voor elke feestelijke gelegenheid.


Op aanvraag

Jaren 80/90

We nemen je mee terug naar de tijd van plateauzolen, afro coups, wijde broeken en krullend borsthaar. De lekkerste en vetste hits uit de 80′s en 90′s zullen ervoor zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan!


Op aanvraag

Peaky Blinders

“Alright lads, this is a respectable event and we will all behave accordingly!” Welkom in Birmingham, waar u en de rest van uw criminele bende de dansvloer onveilig kunnen maken.


Op aanvraag

Helemaal Hollands

Oh Oh Den Haag! U wordt verwelkomd met een likeurtje in een feestelijk decor. Deze avond staat volledig in het thema van de heerlijkste smartlappen van eigen bodem!


Op aanvraag

Apres Ski

Lederhosen, gluhwein en gepofte kastanjes. Geniet van een leuke avond, geheel in apres ski setting, met hapjes uit grootmoeders keuken. Lekker knus!


Op aanvraag

Moulin Rouge

“Voulez vous coucher avec moi?” Welkom in de Moulin Rouge! De nachtclub is chique en de atmosfeer is extravagant. U wordt verwelkomd door onze sexy hostesses en op de dansvloer gooien onze verleidelijke danseressen hun heupen los. De rokjes vliegen omhoog en het feest kan beginnen!


Op aanvraag

Love Boat

Welkom aan boord. Neem plaats in ons luxe cruiseschip en beleef romantische avonturen.


Op aanvraag

Voordelen vrijgezellenfeest
Scheveningen bij Waterreus

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Heerlijk eten & drinken
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.