Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Winterfeest Après Ski aan Zee!

Bij De Waterreus in Scheveningen toveren we de locatie om tot een waanzinnig winterdorp, waar je kunt genieten van allerlei leuke activiteiten. Denk aan het maken van ijssculpturen, après ski games, vliegeren in de ijskoude wind en schieten in een echte schiettent met een echt geweer

Aanvragen

Wat kan je verwachten
bij de Après Ski aan Zee!

  • Foute apres ski thema
  • Gluhwein en warme choco
  • Winter buffetten
  • Winter wonderland
  • Apres ski muziek
  • Waanzinnige DJ’s
  • Schiettent
  • Curling

Waanzinnig winterdorp Scheveningen

Op het gebied van eten en drinken hebben we voor ieder wat wils: het bekende broodje braadwurst, schnaps, warme chocolademelk met slagroom, glühwein, halve liters bier, een winterse BBQ buiten in het winterdorp, marshmallows roosteren boven een van onze vuurkorven, een Hollands stamppotten buffet met boerenkool, zuurkool, hutspot, andijvie en bijgerechten zoals rookworst, spekjes, Amsterdamse uitjes, jus, ballen gehakt, piccalilly en salade. Of ga voor een echte winterse BBQ bij de vuurkorf inclusief een eigen chef (tegen meerprijs).

In ons winterdorp vind je onder andere een curlingbaan, een schiettent, een echte après ski bar, vuurkorven, houtsnippers, hooibalen, echte sneeuw (machine), skiliften voor de foto, en een photobooth om je bedrijfsfeest vast te leggen met je eigen logo. Kom en beleef de winterse gezelligheid bij De Waterreus!

Aanvragen

Ook in de winter beschikbaar

Wil je jouw arrangement in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend. Voor de winter zijn daarnaast specifieke winter workshops opgezet waardoor er ook tijdens de winter meer dan genoeg activiteiten te doen zijn voor je groep.

Bekijk hier de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


winterse workshops

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag dat je een arrangement hebt geboekt? Geen zorgen! Je kan heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je dagje Scheveningen kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een heerlijk arrangement.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.