Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Boottocht Den Haag Den Haag

Heeft u zich altijd al eens afgevraagd hoe het is om door de prachtige grachten te varen midden door Den Haag?

De Waterreus kan u dit alles bieden! Wij gaan er een onvergetelijke dag van maken! Als u wat te vieren heeft of een speciale gelegenheid heeft, zoals een bruiloft, verjaardag of personeelsfeestje, dan is dit het perfecte dagje uit. Den Haag is dé internationale stad van vrede en recht!

U leert Den Haag goed kennen door alle wijken van Den Haag van dichtbij te mogen zien, waarbij u en de groep alle spektakels mogen meemaken van deze prachtige stad. Elke wijk heeft iets unieks te bieden, wat dit uitje extra spannend maakt.

Tijdens de rondvaart vaart u rondom de oude verdedigingsgracht van Den Haag. Ook zal de sloep langs het hartje centrum van Den Haag en Scheveningen badplaats varen.

De boot vertrekt vanuit de Bink haven en komt circa twee uur later aan op Scheveningen. Onder het genot van een hapje en drankje wordt deze tocht afgesloten.

Rondvaart
€ 400,00
– Met schipper – Duur ca. 2 uur – Max. 8 personen per sloep
BBQ
€ 30,00 p.p.
Drankarrangement
€ 8,00 p.p. per uur

Aanvragen

Nagenieten bij de Waterreus

aan het einde van de boottocht van Den Haag naar Scheveningen kan je heerlijk nagenieten van een hapje & drankje bij de Waterreus. Ons personeel zal je direct na aankomst van de boot opwachten en voorzien.

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag van je boottocht? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Daarnaast kan je heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je uitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Waarom Waterreus
in Scheveningen

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Ruime locatie (tot 2000 man)
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Ruim assortiment aan arrangementen
  • Uitstekende bediening
  • Het gehele jaar door geopend (ook in de winter)
  • Heerlijk eten & drinken
  • Genoeg parkeermogelijkheden
  • Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijke boottocht in Den Haag.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.