Escape room

Escape Room Scheveningen

Voor deze missie zijn spionnen nodig die het onmogelijke kunnen presteren. Daarom zijn wij opzoek naar jou. Als je deze missie accepteert, wees dan goed voorbereid. Want dit is een mission impossible!

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

Team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan de tocht voor te zetten, opzoek naar een andere uitgang. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: deze plek was niet voor niets afgesloten! Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.Accepteren jullie de missie?

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dek schrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

Binnenkort!

Get social

Volg @dewaterreus