Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Escape Room Scheveningen

Voor deze missie zijn spionnen nodig die het onmogelijke kunnen presteren. Daarom zijn wij op zoek naar jou. Als je deze missie accepteert, wees dan goed voorbereid. Want dit is een mission impossible! Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het doorheeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

Eerste escape room: The mummy’s tomb

Met een team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan de tocht voort te zetten, op zoek naar een andere uitgang. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: deze plek was niet voor niets afgesloten! Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar. Accepteren jullie de missie?

Tweede escape room: The pirates

Ontdek de wereld van avontuur en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

Op aanvraag

Ook in de winter beschikbaar

Wil je jouw Escape room in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend.

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag van je uitje? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Daarnaast kan je heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je uitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Waarom Waterreus
in Scheveningen

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Ruime locatie (tot 2000 man)
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Ruim assortiment aan arrangementen
  • Uitstekende bediening
  • Het gehele jaar door geopend (ook in de winter)
  • Heerlijk eten & drinken
  • Genoeg parkeermogelijkheden
  • Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk uitje.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.