Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Nieuwjaarsduik

Een nieuwjaarsduik is een traditionele gebeurtenis waarbij mensen op de eerste dag van het nieuwe jaar in koud water duiken. Dit symbolisch fenomeen willen wij graag delen met jullie! Daarom nodigen wij je uit om het jaarlijks event met ons te vieren.


Op verschillende plaatsen over de hele wereld verzamelen dappere deelnemers zich aan de waterkant, vaak gekleed in kleurrijke kostuums of ludieke outfits. Met een mengeling van opwinding en lichte spanning trotseren ze de kou om samen het ijskoude water te trotseren. Het is een sociale aangelegenheid waarbij deelnemers elkaar aanmoedigen en na afloop vaak gezellig napraten bij warme dranken.


De Nieuwjaarsduik in Scheveningen trekt jaarlijks duizenden deelnemers en toeschouwers. Mensen komen bijeen op het strand, vaak in opvallende outfits of kostuums, en rennen gezamenlijk de zee in om het nieuwe jaar te verwelkomen. Het is een feestelijke traditie die gepaard gaat met een positieve sfeer en een gevoel van gemeenschap.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.