Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Race Simulator Scheveningen

Bij VRF1 in Den Haag ervaar je hoe het is om een formule 1 auto te besturen. In totaal heeft VRF1 vier unieke race simulatoren die zijn gebouwd voor een zo realistisch mogelijke ervaring.

De simulatoren zijn samengesteld uit de beste sim racing producten op de markt en zijn aangesloten op een computer met zeer krachtige videokaart en de nieuwste virtual reality technieken. Door het opzetten van de VR bril verandert het spelen van een spelletje in een echte formule 1 race-ervaring.

Het is mogelijk om met een groep te komen racen bij de locatie in Den Haag, maar het is ook mogelijk om de simulatoren te huren voor evenementen, beurzen of andere gelegenheden.

Op aanvraag

Ook in de winter beschikbaar

Wil je jouw bedrijfsuitje in Scheveningen tijdens de winter organiseren? Dat is mogelijk! Strandtent Waterreus is het gehele jaar, ook tijdens de winter, geopend. Voor de winter zijn daarnaast specifieke winter workshops opgezet waardoor er ook tijdens de winter meer dan genoeg activiteiten te doen zijn voor je bedrijfsuitje.

Bekijk hier de mogelijkheden voor onze winterse workshops.


winterse workshops

Slecht weer garantie

Slecht weer op de dag van je bedrijfsuitje? Geen zorgen! Vanaf 5 personen zijn er alternatieve activiteiten bij slecht weer of geen wind. 5 dagen van tevoren kunnen wij na overleg met elkaar beslissen of de geboekte activiteit doorgaat of dat wij gaan voor een alternatieve activiteit i.v.m. het slechte weer op het strand. Daarnaast kan je heerlijk warm binnen zitten op ons overdekte terras of in een binnenruimte. Je bedrijfsuitje kan dus altijd doorgaan, ook met slecht weer.

Waarom Waterreus
in Scheveningen

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Ruime locatie (tot 2000 man)
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Ruim assortiment aan arrangementen
  • Uitstekende bediening
  • Het gehele jaar door geopend (ook in de winter)
  • Heerlijk eten & drinken
  • Genoeg parkeermogelijkheden
  • Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.