Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Zakelijk Scheveningen

Wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren? Of heb je iets te vieren? De Waterreus biedt diverse mogelijkheden voor jouw zakelijke bijeenkomst. Van het organiseren van een borrel/receptie tot het organiseren van een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest, alles is mogelijk. Ook bieden wij geluidsdichte ruimtes aan voor het organiseren van een vergadering aan het strand.

Borrel & receptie

Op zoek naar een prachtige locatie aan het strand om je borrel of receptie te organiseren? Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, reünie, een zakelijke borrel of het afscheid van een collega, het personeel van Waterreus zorgt ervoor dat jouw borrel of receptie een succes wordt! De Waterreus is zowel voor kleine als grote groepen beschikbaar. Je kunt aan het terras, overdekt of in een apart gehuurde ruimte genieten van ons heerlijke aanbod aan hapjes & drankjes.


Borrel & receptie

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuke, inspirerende en creatieve manier om je bedrijfsuitje vorm te geven? Bij De Waterreus nemen we je de zorg volledig uit handen. Originele teambuilding activiteiten om de teamgeest te versterken, creatieve workshops om de geest te verruimen of toch liever een sportieve activiteit? Bij De Waterreus is het mogelijk. De dag kan vervolgens heerlijk afgesloten worden onder het genot van een borrel, lunch arrangement, diner arrangement of zelfs een bedrijfsfeest.


Bedrijfsuitje

Bedrijfsfeest

Op zoek naar een geschikte plek voor je bedrijfsfeest? De Waterreus is hét strandpaviljoen in Scheveningen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest! Gelegen aan de kustlijn van Scheveningen, biedt De Waterreus een unieke en sfeervolle locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Met ons uitgebreide aanbod aan heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en adembenemend uitzicht op de Noordzee, creëren wij een onvergetelijke ervaring voor jouw collega’s. Laat je inspireren door de frisse zeewind en de ontspannen sfeer, terwijl je geniet van een exclusief bedrijfsfeest op een van de meest iconische plekken in Scheveningen.


Bedrijfsfeest

Vergadering

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie om te vergaderen? Of het nu om een vergadering gaat of een symposium, wij maken van jouw zakelijke evenement een ontspannen gelegenheid. Bij Waterreus kan je een exclusieve zaal of vergaderruimte huren met diverse arrangementen voor een effectieve alsook inspirerende vergadering. Ideaal voor een vergadering, brainstormsessie, teamuitjes of zakelijke evenementen. Tijdens de vergadering heb je uitzicht op zee en loop je binnen één tel met je blote voeten over het zand.


Vergadering

Waarom Waterreus

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Heerlijk eten & drinken
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.