Offerte aanvragen
Brochure
Reserveren

Vergaderen Scheveningen

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie om te vergaderen? Of het nu om een vergadering gaat of een symposium, wij maken van jouw zakelijke evenement een ontspannen gelegenheid. Bij Waterreus kan je een exclusieve zaal of vergaderruimte huren met diverse arrangementen voor een effectieve alsook inspirerende vergadering. Ideaal voor een vergadering, brainstormsessie, teamuitjes of zakelijke evenementen. Tijdens de vergadering heb je uitzicht op zee en loop je binnen één tel met je blote voeten over het zand.

OFFERTE AANVRAGEN


Waarom vergaderen aan zee?

Een vergadering aan het strand is een unieke manier om te vergaderen. De zeebries, het geluid van de golven en de zon bieden een ontspannen sfeer aan de locatie. Hierdoor wordt een ontspannen sfeer gecreëerd waarin ideeën gemakkelijk onder elkaar gedeeld worden. Het biedt een verfrissende verandering ten opzichte van een normale vergaderruimte, waardoor de creativiteit gestimuleerd wordt. Tijdens of na de vergadering is het mogelijk om een teamuitje te organiseren om het groepsgevoel te versterken. Na de vergadering kan je de dag heerlijk afsluiten met een borrel of arrangement om vervolgens uit te waaien op het strand.Volledig ontzorgd

Om tot een succesvolle vergadering te komen zal het personeel van Waterreus jullie vergadering volledig verzorgen. Er worden hapjes en drankjes geregeld in de geluidsdichte ruimte. Door heel het strandpaviljoen kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi en er kan gebruik worden gemaakt van een whiteboard en flipover. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een lunch of diner arrangement. Indien er specifieke wensen zijn kunnen deze altijd van tevoren worden doorgegeven.

LEES MEER

Prachtige vergaderlocatie op Scheveningen strand

Strandpaviljoen De Waterreus bevindt zich op een prachtige locatie op het Scheveningen strand. Het is zeer goed bereikbaar voor zowel het openbaar vervoer als de auto. Tramlijn 11 rijdt vanaf station Den Haag Holland Spoor in een kleine 20 minuten naar de kust van Scheveningen en stopt op 3 minuten loopafstand van het paviljoen. Wanneer je naar de zee kijkt tref je ons aan je linkerhand. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden voor auto’s binnen Scheveningen.

LEES MEER

Teamuitje

Er even tussenuit tijdens of na de vergadering? Waterreus biedt verschillende activiteiten aan die tussen of na de vergadering kunnen worden beoefend. Op zoek naar een uitje om het groepsgevoel te versterken? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor Expeditie Robinson, wie is de rat of een beachkamp parcour. Liever een creatieve workshop? Dan kan je bijvoorbeeld gaan voor een zandsculptuur maken, slippers pimpen of schilderen. Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk hieronder alle uitjes voor je vergadering:


Borrel of receptie

Na afloop van een vergadering is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Daarom is het bij Waterreus mogelijk om na afloop van de vergadering een borrel of receptie te organiseren. Ons personeel verzorgt de borrel of receptie tot in de puntjes waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. Er is keuze uit verschillende drank- en borrelarrangementen.

Sport Waterreus

Vergader arrangementen

Waterreus biedt verschillende vergaderarrangementen aan, waardoor er altijd wel iets voor jou tussen zit. Zo kun je gebruikmaken van een lunch, diner of BBQ arrangement. Voor een vergadering hebben wij verschillende mogelijkheden die geheel naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier onze arrangementen. 


arrangementen

Ook in de winter

Wie zegt dat strandfeesten alleen voor de zomer zijn? Bij De Waterreus organiseren we het hele jaar door feesten en evenementen, ook in de winter! Onze sfeervolle, verwarmde binnenruimtes bieden een warme en gezellige omgeving voor je winterse strandfeest. Denk aan knusse zithoekjes, gezellige open haarden en winterse decoraties.
Bovendien passen we onze menu’s en activiteiten aan het seizoen aan, zodat je kan genieten van heerlijke winterse gerechten, warme drankjes en unieke winteractiviteiten zoals een workshop ijssculpturen of een strandwandeling met warme chocolademelk. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van een winters strandfeest bij De Waterreus

Voordelen vergaderen in Scheveningen

  • Prachtige locatie aan de kust
  • Geluidsdichte receptie ruimte
  • Ruime locatie
  • Uitstekende bediening
  • Royaal aanbod aan activiteiten
  • Heerlijk eten & drinken
  • Het gehele jaar door geopend (ook in de winter)
  • Genoeg parkeermogelijkheden

Slecht weer

We begrijpen dat het weer aan de Nederlandse kust soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarom zijn we bij De Waterreus altijd voorbereid op slecht weer. Onze flexibele binnen- en buitenruimtes kunnen eenvoudig worden aangepast aan de weersomstandigheden, zodat het feest altijd door kan gaan, ongeacht het weer.
In het geval van slecht weer zal ons personeel samen met je kijken naar de beste oplossing om je feest zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Of het nu gaat om het verplaatsen van activiteiten naar binnen, het aanpassen van het programma of het plaatsen van extra tenten en parasols, wij zorgen ervoor dat jouw strandfeest bij De Waterreus altijd een succes is.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.